TAPAHTUMAT

Lapsen asialla ”koko kylä”

Painokas-projektissa ovat olleet mukana Turun terveystoimi, kuluttajatoimisto, kulttuuritoimi ja liikuntapalvelukeskus. Projektin aikana yhteistyötä on tehty myös sosiaalitoimen, päivähoidon, ruokapalvelukeskuksen sekä kaavoitus- ja ympäristöviraston ja kiinteistölaitoksen kanssa. Turun ammattikorkeakoulun toimintaterapia- ja fysioterapiaopiskelijat ovat osallistuneet Voi hyvin ja Liiku leikiten -tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Yhteistyötä on tehty Turun yliopiston STRIP-projektin ja Paavo Nurmi -keskuksen kanssa.

Takaisin Yl�s

KAUPUNGINKIRJASTO

Tule löytöretkelle kirjastoon!

Turun kolmetoista kirjastoa ja kirjastoauto ovat lähellä lapsiperheitä. Kirjastossa voi etsiä tietoa, lainata seikkailuja tai tutkia tietokantojen antia. Kaikissa kirjastoissa on myös laajat lehtikokoelmat. Kirjastolaiset opastavat mielellään kirjaston käytössä ja tutustuttavat tiedonhaun moniin mahdollisuuksiin ja nikseihin.

Lapset ja nuoret voivat löytää kirjastosta aina uusia elämyksiä ja maailmoja, jonne sukeltaa vaikkapa kertomusten ja elokuvien kautta. Tapahtumat ja asiakkaiden kokoamat näyttelyt mahdollistavat lasten ja nuorten oman osallistumisen kirjaston toimintaan. Kirjasto tekee myös paljon yhteistyötä päiväkotien ja koulujen kanssa.

Kaupunginkirjaston sivut löytyvät osoitteesta http://www.turku.fi/kirjasto. Sieltä löydät tiedot mm. aukiolo-ajoista ja tapahtumista. Käy tutustumassa myös Lasten sivuihin!

Turun kaupunginkirjasto
Takaisin Yl�s

KOTITALOUSNEUVONTA

Turun kaupungin kotitalousneuvonta auttaa turkulaisia kaikissa kotitalouteen liittyvissä asioissa.

•  Ruuanvalmistukseen
•  ravitsemukseen
•  kodinhoitoon


liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä puhelinnumero 02 2662723.

Käytännössä ruokaa valmistetaan ruuanvalmistuskursseilla, joiden aiheet vaihtelevat perusruuasta kansainvälisen keittiön herkkuihin.
Lisätietoa kursseista ja yhteystiedot löytyvät nettisivuilta.

Kotitalousneuvonta
Takaisin Yl�s

LIIKUNTAPALVELUKESKUS

Liikuntapalvelut
Turussa on tarjolla runsaasti erilaisia liikuntapalveluja kaikenikäisille,
-kokoisille ja -tasoisille liikunnanharrastajille.

Liikuntapalvelukeskuksen omat nettisivut löydät osoitteesta
http://www.turku.fi/liikunta ja sitä kautta löydät ne liikuntapalvelut, joita kaupunki tuottaa itse tai yhteistyössä muiden toimijatahojen kanssa. Sieltä löytyvät myös uimakoulut, liikuntapaikkojen aukioloajat, runsaasti vinkkejä luontoliikuntaan sekä Turku Liikkeelle – lehden sähköinen versio.

Tutustu siis oheiseen sivustoon, etsi perheellesi tai itsellesi sopiva palvelu ja lähde nauttimaan liikunnan riemuista!

Takaisin Yl�s